Εξαφανισμένες δίδυμες: Υπάρχουν κάπου και δεν μιλάει κανείς;


Τα παιδιά μπορεί να αγνοούνται, ωστόσο ο πατέρας, με απόλυτη βεβαιότητα, δήλωσε πως τα είδε σε βίντεο να βγαίνουν από μια βάρκα με διασωθέντες.

Την ίδια στιγμή, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται.

Στην πρωινή εκπομπή του Έψιλον "Ξυπνάμε Μαζί", βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος σχολίασε το παρόν περιστατικό:

«Έχουμε μπερδευτεί και εμείς. Υπάρχουν κάπου δύο κοριτσάκια και δεν βγαίνει κάποιος να πει κάτι; Αυτό είναι το ερώτημα. Δεν λέω περισσότερα γιατί οι γονείς έχουν ελπίδες, όλοι έχουν ελπίδες, θα πρέπει να δίνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες και ότι μπορούμε να κάνουμε θα το κάνουμε».

«Όποιος έχει κάποια ανάγκη στο θέμα των αγνοουμένων η γραμμή μας είναι στη διάθεσή του. Υπάρχει το πρόβλημα με τα δίδυμα κοριτσάκια, είμαστε σε συνεχή επαφή, πριν λίγο μιλούσα με το λιμεναρχείο. Το βίντεο υπάρχει με τα παιδιά, μιλάμε με τους γονείς, είναι δυνατόν να υπάρχουν κάπου τα παιδιά; Άνθρωποι του Χαμόγελου βρίσκονται και στα παιδιατρικά νοσοκομεία» συμπλήρωσε.

«Αυτές οι στιγμές δεν είναι για να φαίνεσαι, αλλά να κάνεις πράγματα. Προσπαθούμε κάτω από τις εντολές των αρχών, το τονίζω γιατί θα ξεφύγουμε και χάνουμε το μπαλάκι του συντονισμού. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις υποδομές μας. Υπάρχει το 1056, όπου όποιος έχει ανάγκη, πρόβλημα μετακίνησης, υγείας, υπάρχει η μονάδα μας εδώ και λεωφορεία διαθέσιμα» ανέφερε.

«Υπάρχει ένα αλαλούμ με τα τρόφιμα, με τις διαδικασίες, πρέπει επιτέλους να κάτσουν όλοι μαζί και να συννενοηθούν», κατέληξε ο πρόεδρος του "Χαμόγελου του Παιδιού¨, Κώστας Γιαννόπουλος.


{madata.gr}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.