Προφυλακιστέος ο 26χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στη Ζάκυνθο

- "Ήταν μία συγκλονιστική απολογία" είπε ο δικηγόρος του
- Πλήθος κόσμου χειροκροτούσε τον 26χρονο στα δικαστήρια
- Ο ίδιος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον πατέρα του για να μην κοκοποιεί τα μικρά αδέρφια του
- Στο πλευρό του στάθηκε και η ετεροθαλής αδερφή του
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 26χρονος γιος του συνταξιούχου ταχυδρόμου της Ζακύνθου, που φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του, στις Βολίμες Ζακύνθου.

Η απολογία του ξεκίνησε στις 11 το πρωί και κράτησε για περίπου έξι ώρες.

Ο 26χρονος, έφθασε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του Παναγιώτη Κεφαλληνό. Πριν απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου,  προηγήθηκε η εξέταση, της ετεροθαλούς αδελφής του και ακόμη ενός άνδρα, ο οποίος είχε καταγγείλει την κακοποίηση και την παραμέληση των παιδιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο δικηγόρος του Παναγιώτης Κεφαλληνός, δήλωσε πως «ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία» και ότι ο ίδιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον πελάτη του.

Κατά την άφιξη του στο Δικαστήριο πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε εκφράζοντας συναισθήματα συμπαράστασης και στήριξης προς το νεαρό φερόμενο ως δράστη. Μεταξύ αυτών ήταν τα αδέρφια του 26χρονου αλλά και συγγενείς και φίλοι.

Ίδια εικόνα ήταν και η χθεσινή στα δικαστήρια, με την μικρή αδερφή του μάλιστα να δηλώνει υπερήφανη για αυτόν. Θυμηθείτε:Πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.