Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 01/04

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι το ευαίσθητο σημείο σου και σήμερα καθώς η επήρεια της χθεσινής Πανσελήνου πιθανό να έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου αλλά και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω σου εφιστά και σήμερα την προσοχή. Δώσε ιδιαίτερη σημασία τα επαγγελματικά θέματα καθώς και σε θέματα σχέσεων καθώς από τη συμπεριφορά σου θα κριθούν πολλά. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να φύγεις μακριά η να τα διαλύσεις όλα αδιαφορώντας για τις συνέπειες όμως οι παρορμητικές σου αντιδράσεις θα πυροδοτήσουν μεγάλα ζητήματα για αυτό απόφυγε τες.

Ο τρόπος έκφρασης που θα έχεις θα είναι έντονος και αυτό μπορεί να μην αρέσει στο/στη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις να του/της επιρρίπτεις ευθύνες για οτιδήποτε. Αν είσαι ελεύθερος/η ο τρόπος που θα αντιμετωπίσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα κρίνει και το μέλλον του.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας μπορεί να σου φαίνονται αδυσώπητες σήμερα καθώς η ενέργεια της χθεσινής Πανσελήνου δεν έχει περάσει με αποτέλεσμα να τα βλέπεις όλα μεγεθυμένα. Αυτό πιθανό να σου δημιουργήσει θέμα καθώς μπορεί να εκνευριστείς μόνος/η σου και να πάρεις αποφάσεις πάλι μόνος/η σου που θα έχουν αντίκτυπο και στις σχέσεις σου στο εργασιακό σου περιβάλλον! Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μη ζορίζεις το μυαλό σου με σκέψεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αν θέλεις να μην δημιουργήσεις θέματα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Προσπάθησε να αφήσεις τον εκνευρισμό που θα έχεις από τις υποχρεώσεις σου μακριά από τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και μην τον χρησιμοποιήσεις σαν μέσο για να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να γίνεις χειριστικός με μία γνωριμία που μόλις έχεις κάνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ερωτικά σου ζητήματα δεν θα χάσουν το ενδιαφέρον τους ούτε σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό πυροδοτεί νέα και εξελίξεις που σχετίζονται με αυτά. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου θέματα. Αιτία είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι ανυπόμονος/η και δεν θα είναι εύκολο να δεχτείς μία διαφορετική απάντηση από αυτή που έχεις κατά νου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Ανάλογες εντάσεις για τον ίδιο λόγο μπορεί να δημιουργηθούν και με τους φίλους σου για αυτό θα πρέπει να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε υπερβολές.

Σήμερα θα έχεις την τάση να θυμώσεις με τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν δεν συμφωνήσει μαζί σου σε κάτι αλλά θα πρέπει να θυμηθείς πως οι διαφωνίες είναι υγιείς αν δεν φερθείς με υπερβολή! Αν είσαι ελεύθερος/η η επικριτική σου διάθεση μπορεί να δώσει λάθος δείγματα σε αυτόν που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα υπενθυμίζοντας σου πως η σιωπή είναι μία Αρετή που θα πρέπει να επικαλεστείς σήμερα προκειμένου να μη δυσκολέψουν τα πράγματα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό θα σου χαρίσει μία τάση υπερβολής σε κάθε τι που θα κάνεις και θα πει σήμερα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να δεις τα πράγματα έτσι όπως πραγματικά είναι. Ανάλογες υπερβολές μπορεί να έχεις και στη δουλειά και θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που θα αντιδράσεις αν δεν θέλεις να χάσεις το δίκιο σου και να ανοίξεις τους “Ασκούς του Αιόλου”.

Αν νιώθεις ότι είσαι εκνευρισμένος/η σήμερα προτίμησε να πάρεις μία μέρα “ρεπό” από τον/τη σύντροφό σου ή να τον/ην ενημερώσεις ώστε να προσέχει τις κινήσεις του! Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η προκειμένου να καταφέρεις να μη δώσεις λάθος δείγματα λόγω του εκνευρισμού σου σε μία νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα τα νέα των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου για αυτό και θα ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά τον ελεύθερό σου χρόνο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου προς τους άλλους μπορεί να μην είναι η πρέπουσα. Αιτία για αυτό μπορεί να γίνει μία διαφωνία ή το γεγονός πως θα ακούσεις κάτι που δεν σου αρέσει. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσεις σήμερα και στον τρόπο που οδηγείς καθώς η βιασύνη σου σε συνδυασμό με τη νευρικότητα σου μπορούν να σε βάλουν σε μπελάδες.

Σήμερα η επικοινωνία θα διεξάγεται μετά εμποδίων καθώς δεν θα έχεις διάθεση για πολλές κουβέντες με τον/τη σύντροφό σου και θα παρατηρήσεις πως ακόμα και η ελευθερία απόψεων θα σε εκνευρίσει προσωρινά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί τακτ και διακριτικές κινήσεις προκειμένου να την κερδίσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες όπως και σήμερα πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια ακόμα και αν τυπικά δεν έχεις κανένα ρεαλιστικό λόγο για να νιώθεις έτσι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και τον Ουρανό από τον Κριό δημιουργεί μία γενικότερη ένταση και την πεποίθηση πώς κινδυνεύεις να χάσεις κάτι που έχεις. Το αίσθημα της “απώλειας” είναι αυτό που σε αγχώνει περισσότερο και για αυτό η προσοχή σου θα στραφεί στα οικονομικά ζητήματα. Οι υπερβολές μπορούν να δημιουργήσουν θέματα όπως και οι παρορμητικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να τις αφήσεις “εκτός” από οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.

Σήμερα αν δεν ακούσεις αυτό που θέλεις από τον/τη σύντροφό σου θα εκνευριστείς πολύ όμως ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε κάνει να πεις λόγια με υπερβολές τα οποία θα πληγώσουν το ταίρι σου χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δεις μία νέα γνωριμία πιο χαλαρά καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τις λάθος κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η επίδραση της χθεσινής Πανσελήνου συνεχίζεται για αυτό και ενδέχεται να διαπιστώσεις πως υπάρχει ένα παγωμένο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Αν θέλεις να το διευθετήσεις θα πρέπει να προσεγγίσεις το ζήτημα διακριτικά και όχι με εντάσεις και φασαρίες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να νιώσεις χαλαρός/η καθώς θα δημιουργήσει υπερβολές και νεύρα. Άφησε στους άλλους το δικαίωμα να έχουν τη γνώμη τους και μην προσπαθείς να πιέσεις καταστάσεις καθώς η μέρα σήμερα μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά και να δημιουργήσει εντάσεις.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι χαλαρός/η απέναντι στον/τη σύντροφό σου διαφορετικά ο τρόπος σου και η γενικότερη προσέγγιση που θα έχεις σε κάθε ζήτημα μπορεί να εγείρει εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα για αυτό κράτησε στάση αναμονής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο κάθε ανησυχία που μπορεί να έχεις όμως η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να διογκώνεις λίγο τα πράγματα με αποτέλεσμα να ανησυχείς περισσότερο, αλλά και να εκνευρίζεσαι περισσότερο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να συγκρατήσεις τη ψυχραιμία σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να δεις οτιδήποτε σε απασχολεί υπό το πρίσμα της λογικής αν θέλεις να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Μία υποχρέωση που θα προκύψει ξαφνικά μπορεί να σε “βγάλει” από τις σκέψεις σου και εσύ να εκνευριστείς, όμως θα είναι σωτήριο!

Οι σκέψεις σου δεν είναι αποτέλεσμα ρεαλιστικών γεγονότων και μπορεί να γίνουν η αιτία να θεωρήσεις το ταίρι σου ύποπτο για τα πάντα με αποτέλεσμα να παγώσει η σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί μόνο αν σταματήσεις να προδικάζεις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και οι άνθρωποι που κάνετε παρέα λόγω της ένταξης σας σε μία κοινή ομάδα θα είναι εκείνοι που θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβάλεις τη γνώμη σου στους άλλους με αποτέλεσμα να εγείρει αντιδράσεις. Μην αφήσεις την ανάγκη σου για έλεγχο να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν ρήξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και στα αισθηματικά σου ζητήματα αν δεν θέλεις να έχεις απώλειες.

Σήμερα δεν θα είσαι τόσο χαλαρός/η όσο είσαι συνήθως και αυτό θα ξαφνιάσει το ταίρι σου και όχι με ευχάριστο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η η σημερινή ημέρα δεν είναι βοηθητική για νέες γνωριμίες καθώς τα δείγματα που θα δώσεις δεν θα σε αντικατοπτρίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα και οι ανησυχίες που σχετίζονται με αυτά θα κάνουν έντονα την εμφάνισή τους σήμερα και δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει ένα κλίμα ανησυχίας το οποίο θα ενταθεί αν δεν βάλεις ένα φρένο στις υπερβολικές σκέψεις που κάνεις. Σήμερα μπορεί να βρεθούν άνθρωποι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή ακόμα και οι δικοί σου στο σπίτι που θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις αδικημένος/η. Καλύτερα να μην κάνεις κάποια κίνηση την οποία θα μετανιώσεις καθώς ενδέχεται να είσαι λίγο υπερβολικός/η με τις αντιδράσεις σου.

Η σχέση με το ταίρι σου θα χρειαστεί υπομονή καθώς η μέρα μπορεί να σας κάνει ένα τεστ αντοχής! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία ίσως να θέλει διαφορετικό τρόπο χειρισμού από αυτόν που εσύ προσπαθείς για αυτό καλό θα ήταν να δοκιμάσεις μία πιο διακριτική στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μεγαλύτερη σου ικανοποίηση σήμερα θα είναι να λάβεις την επιβεβαίωση που επιθυμείς από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου αλλά και να βρεις ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζουν οι απόψεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επιβληθείς στους άλλους με κάθε τρόπο προκειμένου να κερδίσεις την υποστήριξη τους σε περίπτωση που δεν σου τη δώσουν μόνοι τους! Παρόλα αυτά μια διαφωνία μπορεί να είναι εποικοδομητική και να σε βοηθήσει να δεις έναν άλλο τρόπο σκέψης αρκεί να συγκρατηθείς και να μην αντιδράσεις υπερβολικά!

Μία διαφωνία με τον/τη σύντροφό σου που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αστεία σήμερα θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν νεύρα μεταξύ σας καθώς δεν θα έχεις όρεξη για πλάκα. Αυτό είναι κάτι που καλό θα ήταν να του το εξηγήσεις εκ των προτέρων. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πιέσεις καταστάσεις και να αφήσεις μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί με τον καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που έγινε χθες έγειρε πάθη, λάθη και έντονα συναισθήματα και η αλήθεια είναι πως και σήμερα βρίσκεσαι υπό την επιρροή της. Οι σκέψεις είναι καταιγιστικές και μπορεί να σου δημιουργήσουν συναισθηματική δυσφορία καθώς θα έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργεί υπερβολές με αποτέλεσμα και οι αντιδράσεις σου να κινηθούν στο ίδιο επίπεδο. Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις υπό συναισθηματική φόρτιση ιδιαίτερα αν σχετίζονται με αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Η ανάγκη σου να ξέρεις κάθε κίνηση του/της συντρόφου σου μπορεί να γίνει αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας καθώς σήμερα θα είσαι επιρρεπής και σε κτητικές υπερβολές! Αν είσαι ελεύθερος/η μη ξεκινήσεις τις απανωτές ερωτήσεις σε μία νέα γνωριμία με το πρόσχημα του ενδιαφέροντος γιατί θα καταφέρεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις!

πηγή: e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.