Προβλέψεις για όλα τα ζώδια 18/3


Από την Σμάρω Σωτηράκη 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου σηματοδοτώντας την έναρξη μιας ημέρας κατά την οποία αν μη τι άλλο θα δραστηριοποιηθείς σε θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω πιθανό να σε κάνει συναισθηματικά απόμακρο/η με αγαπημένους σου ανθρώπους και να εγείρει ζητήματα μεταξύ σας. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πιθανό να μην έχεις τη στήριξη των ανθρώπων που είναι ιεραρχικά ανώτεροι από εσένα και έως τώρα ήλπιζες να έχεις.

Κάποιο επαγγελματικό σου θέμα μπορεί να σε απομακρύνει από το/η σύντροφό σου για αυτό καλό θα ήταν να το κρατήσεις μακριά από τη σχέση σας προκειμένου να μη δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες λόγω της αισθηματικής σου αποστασιοποίησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχεις την τάση να κρατήσεις μυστικές τις κινήσεις σου αλλά και τις προθέσεις σου έστω αυτές που σχετίζονται με σημαντικά για εσένα ζητήματα από όλους, ακόμα και από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει τις ανασφάλειές σου με αποτέλεσμα να μη νιώθεις σίγουρος/η με κανέναν παρά μόνο με τον ίδιο σου τον εαυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αποστάσεις στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς η στάση σου απέναντι τους δεν θα τους αρέσει. Προσπάθησε να μη γίνεις επικριτικός/η μαζί τους αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν ζητήματα.

Σήμερα θα κρατήσεις μυστικά ακόμα και από το/η σύντροφό σου και η στάση σου μπορεί να του/ης δημιουργήσει αναπάντητα ερωτήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η σε οτιδήποτε νέο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δραστηριοποιηθείς μέσα από ομάδες, συλλόγους αλλά και παρέες με ανθρώπους που ξέρεις πως έχεις κοινά στοιχεία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε αφορά συλλογικές εργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σε κάνει επικριτικό/η ακόμα και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα σου θυμίσει λάθη που είχαν κάνει κατά το παρελθόν. Διοχέτευσε τις σκέψεις σου σε κάτι ομαδικό και δημιουργικό και μην αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος που δεν γίνεται να αλλάξουν.

Η ενέργειά σου θα είναι αρκετή είτε για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να ασχοληθείτε από κοινού με μία ομάδα είτε για να εκνευριστείς μαζί του/ης λόγω διαφορετικών απόψεων, η επιλογή είναι δική σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή για αυτό μην προτρέχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δείξεις τι αξίζεις στο επαγγελματικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρξει μία συναισθηματική απόσταση με ανθρώπους που έχει συνάψει μαζί τους προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες. Προτίμησε να δουλέψεις αθόρυβα σήμερα και να αφήσεις την επιτυχία σου να κάνει θόρυβο διαφορετικά θα εστιάσεις στην επικριτική διάθεση κάποιων που θα σε εκνευρίσει.

Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι αρκετά αποστασιοποιημένος/η από ζητήματα που απασχολούν το/η σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να “μαζέψεις”. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να πλησιάσεις με καλές προθέσεις αυτόν/ην που θέλεις δηλαδή να μην τον/ην επικρίνεις!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει μπει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να συλλέξεις γνώσεις και πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει. Ακόμα ενδέχεται να νιώσεις την ανάγκη να δεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία “σκιά” στη χαρά σου και στα σχέδια που έχεις για σήμερα λόγω υποχρεώσεων ρουτίνας. Η κατάσταση στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να γίνει έκρυθμη για αυτό προσπάθησε να ακούς τους άλλους καθώς ενδέχεται να φανείς απόμακρος/η και αδιάφορος/η σε θέματα που σε αφορούν.

Σήμερα το ταίρι σου μπορεί να σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει μία πολύ σημαντική δουλειά που πρέπει να φέρεις εις πέρας όμως αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάλεις μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσέγγιση και όχι απομάκρυνση αν θέλεις να εξελιχθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα νιώσεις μία συναισθηματική κατάπτωση καθώς όλο και κάτι θα προκύψει που θα σε γυρίσει σε γεγονότα του παρελθόντος που σου έχουν αφήσει μία πικρία. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σε προτρέπει να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να δεις και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματική απομάκρυνση από το/η σύντροφό σου λόγω της επικριτικής στάσης που θα κρατήσεις απέναντί του/ης. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς αν δεν το κάνεις η δράση θα φέρει και αντίδραση.

Σήμερα είναι πιθανό να τα βάλεις με το ταίρι σου ακόμα και για θέματα που δεν φταίει εκείνο με αποτέλεσμα να το κάνεις να απομακρυνθεί από κοντά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε την επικριτική σου διάθεση στο σπίτι αν θέλεις να εξελιχθεί μία νέα η πρόσφατη γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Κριού θα έχεις την τάση να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου σαν “κόκκινο πανί” και εξαιτίας αυτού ενδέχεται να μεγαλοποιήσεις κάθε αφορμή που θα σου δώσουν προκειμένου να ξεσπάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση σε προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες για αυτό καλό θα ήταν να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και να μην είσαι αυστηρός/η με τους άλλους. Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και θα πρέπει να θυμάσαι πως όλοι μας έχουμε δικαίωμα σε αυτά καθώς μπορούν να μας διδάξουν πράγματα ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Η συμπεριφορά σου σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις με το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν δεν προσπαθήσεις να συγκρατήσεις την επικριτική στάση που θα έχεις απέναντί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η η μέρα δεν ενδείκνυται για στενές επαφές και νέες γνωριμίες καθώς δεν θα είσαι σε τέτοια διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα πιθανόν να σε εκνευρίσουν καθώς θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα προκειμένου να τις προλάβεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η αλήθεια είναι πως μπορεί να φέρει και έκτακτες υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώσεις κουρασμένος/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και αποστάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος που θα δυσκολέψουν την διεκπεραίωση των κοινών εργασιών σας. Άφησε την τάση που θα έχεις να θέλεις να γίνουν όλα με το δικό σου τρόπο, αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν αξεπέραστα εμπόδια.

Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου και η διάθεσή σου σήμερα μπορεί να εγείρει καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μόνο αν καταφέρεις να χαλαρώσεις από το απαιτητικό ημερήσιο σου πρόγραμμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα σου υπενθυμίσει αυτό το υπέροχο συναίσθημα και θα σε προτρέψει να βρεις τρόπο να το καλέσεις στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι πως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν είναι βοηθητικό για κάτι τέτοιο και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ καθώς οι αισθηματικές και προσωπικές προσεγγίσεις θα γίνουν δύσκολη υπόθεση. Αιτία για αυτό θα είναι η αυστηρότητα που θα έχεις καθώς και το γεγονός πως δεν θα συγχωρείς εύκολα λάθη από τους άλλους. Η διάθεσή σου θα επηρεάσει και τις φιλικές του σχέσεις για αυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η και να μην ξεπεράσεις τα όρια.

Σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί απόσταση στη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ίσα-ίσα που η συμπεριφορά σου μπορεί να δείχνει πως δεν υπάρχουν καν αισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις και υπομονή που δεν είμαι σίγουρη πως έχεις σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με τα “εν οίκω” αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα “εν δήμω”. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως αυτό δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς οι ενέργειές σου θα συναντήσουν εμπόδια από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το διάλογο προκειμένου να λύσεις τις διαφορές που ενδεχομένως θα προκύψουν καθώς αν δεν το κάνεις τότε σίγουρα η ατμόσφαιρα θα γίνει “παγερή” όπως και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σήμερα θα είσαι αρκετά επικριτικός/η με το/η σύντροφό σου και αυτό είναι αρκετό για να δημιουργηθεί μία περίεργη ψυχρή διάθεση που θα επηρεάσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην περάσεις από Ιερά Εξέταση μία νέα γνωριμία καθώς θα της δώσεις λάθος δείγματα και η συμπεριφορά σου θα υποτιμήσει τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας και θα είναι αυτή που θα σε παρακινήσει προκειμένου να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία επικριτική στάση απέναντί σου από ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Αιτία θα είναι μία άποψη σου ή ο τρόπος που θα επιλέξεις να τη ρίξεις στο τραπέζι ή να την υπερασπιστείς, καθώς η αλήθεια είναι πώς θα δυναμιτίσει στο κλίμα. Προσπάθησε να κρατήσεις μία διακριτική στάση σήμερα και να μην εμπλακείς με υποθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός σου που δεν σε αφορούν.

Είναι πιθανό να τα βάλεις με το/η σύντροφό σου σήμερα και η αιτία θα είναι κάποιες διαφορετικές απόψεις που θα έχετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η η συμπεριφορά σου μπορεί να αποτρέψει κάποιον από το να σε προσεγγίσει καθώς πιθανόν να φανείς απόμακρος/η και ψυχρός/η ακόμα και άθελά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχεις μία γενικότερη ανησυχία που θα πηγάζει από εκκρεμότητες με λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις καθώς θα νιώσεις πως βρίσκεσαι μέσα σε ένα χάος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα μεγεθύνει τις ανησυχίες σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος/η μέσα από οικονομικές συμφωνίες για αυτό καλό θα ήταν να τις μεταφέρεις για μία άλλη μέρα πιο προσοδοφόρα. Η σχέση με κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον σου μπορεί να ψυχρανθεί και θα χρειαστεί να προσέξεις τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο σου.

Η ανασφάλεια που θα σου προκαλέσει η σημερινή ημέρα θα είναι μεγίστης σημασίας για τη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς είναι πιθανό να τα βάλεις μαζί του/ης και να ξεκινήσεις να επιρρίπτεις ευθύνες για διάφορα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα φανείς απόμακρος/η σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει λόγω ελλείψεως αυτοπεποίθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.