Η μοναξιά της εξωτερικής εμφάνισηςΗ εξωτερική εικόνα εμφάνιση έφτασε να γίνει η θηλιά που μας βασανίζει χρόνια τώρα.


Αρχίσαμε έναν αγώνα μεγάλο και χωρίς νόημα να στεκόμαστε σε αυτό το σώμα μας από την εξωτερική του μεριά. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και αυτή προωθούμε ως αλήθεια μας. Τα μαλλιά, το βάψιμο, το μπούστο, οι γλουτοί είναι δυστυχώς αυτά που ορίζουν και όλη μας τη στάση.

Οι γυναίκες που διαθέτουν «το πακέτο» της εμφάνισης αγωνίζονται να το διατηρήσουν με κάθε κόστος. Ενώ παράλληλα κοιτούν τι έχει η διπλανή είτε για να το αποκτήσουν κι εκείνες, είτε αν δεν υπάρχει τρόπος να το αποκτήσουν να βρουν τρόπο να το καταρρίψουν με τη συμπεριφορά τους. Αυτές που δεν διαθέτουν το πακέτο της εμφάνισης αποκτούν δυστυχώς ένα μίσος, μία έχθρα και μία μορφή φθόνου γι αυτό που δεν είναι. Έτσι η δυστυχία είναι ένας οδηγός τους.


Φτάσαμε να πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα εισιτήριο για την ευτυχία, η εξωτερική εμφάνιση.

Η ομορφιά κάθε ανθρώπου είναι στην καρδιά του, στο νου του και στην ψυχή του. Η εξωτερική εμφάνιση μιας καρδιάς γεμάτης αγάπη, καλοσύνη, δοτικότητα κλπ είναι πάντα γεμάτη με φως, ηρεμία, λάμψη χωρίς ρυτίδες. Το καλύτερο αντιγηραντικό μέσο είναι η αγάπη.


Κάποτε στα παλιά τα χρόνια κανείς δε νοιαζόταν για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά για την καρδιά.


Η εξωτερική εμφάνιση που έχει δώσει τόση σημασία ο άνθρωπος τον οδήγησε στο να μείνει εντελώς κούφιος από μέσα του, κενόδοξος δηλαδή. Δεν υπάρχει καμία ουσία σε όλο αυτό το ανελέητο κυνηγητό σε μορφή τρέλας. Τόσης τρέλας που τώρα έχει μετατραπεί σε φρίκη.


Αυτό το κούφιο που συντηρούμε με ότι μέσω διαθέτουμε από κρέμες, από νυστέρια, από ότι, μας κρατάει σε μία απομόνωση πόνου και δυστυχίας.


Γιατί ενώ έχουμε δώσει σημασία τόσο μεγάλη στην εμφάνιση αναζητούμε και αληθινές σχέσεις.

Αποδέξου το μεγαλείο που είσαι έτσι απλά. Άρχισε να ομορφαίνεις και να γλυκαίνεις τον λόγο σου με τον ορό της αγάπης. Έναν ορό που θα σε έχει για πάντα ευτυχισμένο και ήρεμο. Ένας ευτυχισμένος και ήρεμος άνθρωπος ακτινοβολεί ομορφιά εσωτερική που κανείς και τίποτε δεν μπορεί να του την πάρει. Ο άνθρωπος που έχει ασχοληθεί και ασχολείται με την ουσιαστική πλευρά της ζωής ξέρει ότι το φως που γεμίζει μέσα του είναι το καλύτερο μέσω θεραπείας, υγείας και μόνιμης χαράς. Η μόνιμη χαρά είναι αυτή που δημιουργεί στο πρόσωπο και στο δέρμα το καλύτερο και ισχυρότερο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο είναι ένα στοιχείο που το έχει ο οργανισμός μας από μόνος του. Με τη χαρά ενεργοποιείται και κυκλοφορεί μέσα στο αίμα μας.


Για να είναι η χαρά ουσιαστικά αληθινή χρειάζεται ο νους μας να έχει την αρχική του σύσταση, την παιδικότητα.


Ο δρόμος για να συναντήσουμε την αυθεντική μας χαρά, την παιδικότητά μας και να ενεργοποιήσουμε το δικό μας κολλαγόνο νεότητας είναι η αυτοβελτίωση, η ευγνωμοσύνη και η πνευματικότητα σε βάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.