Το κόλπο των Τούρκων για να χουφτώνουν στήθη


Χωρίς χούφτωμα δουλειά δε γίνεται. Κοίταξε τώρα να δείς μελέτη επιστημόνων τι λέει, χούφτωστην, χούφτωστην για να τελειώσει στα σίγουρα.

Αυτό μας λένε ειδικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάποιες γυναίκες ανάβουν τόσο πολύ όταν τους χαϊδεύεις το στήθος που μπορεί να έρθουν σε οργασμό χωρίς καν να κάνουν σεξ.

Ακούγεται ακραίο και περίεργο όμως απ΄οτι φαίνεται το έχουν ψάξει αρκετά.

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε αναφέρει ότι γιατροί παρατηρώντας το πως αντιδρά ο εγκέφαλος στις γυναίκες που ερεθίζονται οι ρώγες τους για πάνω από μισό λεπτό, βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Οτι όπως το ερέθισμα του κόλπου ή της κλειτορίδας έτσι και το ερέθισμα της ρώγας δραστηριοποιεί το ίδιο σημείο του εγκεφάλου.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, αν δεν ασχοληθεί ο άντρας με το στήθος τους.

Και μάλιστα σε μια άλλη μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 213 γυναίκες, το 29% από αυτές δήλωσε ότι έχει φτάσει σε οργασμό μόνο με το χάιδεμα του στήθους.

Όπως φτιάχνονται οι γυναίκες όμως, φτιάχνονται και οι άντρες όταν χουφτώνουν στήθος.

Γιατί αναφέρει αυτή τη μελέτη ο αποδυτηριάκιας; Κάποιο λόγο θα έχει.

Κοίτα μάγκα μου να δείς τώρα τι μπαγάσας είναι ο Τούρκος.


Τι κάνει παλιόπουστας για να χουφτώνει τις γυναίκες στο στήθος;

Λοιπόν, αν σε μαγαζί Τούρκου μπεί κάποια ωραία γυναίκα μέσα, προσπαθεί να της καρφιτσώσει ένα μάτι στο στήθος για να μην την ματιάζουν.

Μέχρι να βάλει τη καρφίτσα ο Τούρκος όλο και ακουμπάει το στήθος της γυναίκας και φτιάχνεται απο το χούφτωμα που της κάνει.

Κοίταξε να δεις τι σκέφτηκε ο μπαμπέσης ο Τούρκος για να ακουμπάει τα βυζιά μιάς γυναίκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.