Κύπρος: Ηλικιωμένος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ικανότητα του 74χρονου για οδήγηση αναμένεται να εξεταστεί από την Αρχή Αδειών…


Γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά της να αποφύγει αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 08.30 το πρωί 74χρονος από τη Λευκωσία οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Λάρνακας όταν σε κάποια στιγμή εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την αίθουσα δεξιώσεων «Πανόριο» στη Δρομολαξιά, Ευρωπαία υπήκοος η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο κανονικό ρεύμα κυκλοφορίας, στην προσπάθειά της να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση με το όχημα του ηλικιωμένου, έκανε ελιγμό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί στο τσιμεντένιο κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τελικά το αυτοκίνητο της γυναίκας ακινητοποιήθηκε στο διαχωριστικό τσιμεντένιο κιγκλίδωμα του αυτοκινητόδρομου.

Από τη σύγκρουση η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω εξετάσεις.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνες για το περιστατικό. Η Αστυνομία έκλεισε το δρόμο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να απομακρυνθούν τα δύο οχήματα. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 09.30 το πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.