Νέος σχεδιασμός στο Twitter


Το Twitter ανακοίνωσε ένα νέο σχεδιασμό για το mobile app και για desktop pc, θα παρουσιάσει αυτή τη νέα εμφάνιση τις επόμενες εβδομάδες.


Ο νέος σχεδιασμός φέρνει μια σειρά από νέες λειτουργίες στο Twitter και μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά παρακάτω.Μερικές από τις αλλαγές που θα υπάρχουν στον ιστότοπο twitter.com, στο iOS, στο Android, στο TweetDeck και στο Twitter Lite τις επόμενες μέρες:

Προφίλ, πρόσθετοι λογαριασμοί, ρυθμίσεις και ιδιωτικό απόρρητο - όλα σε ένα μέρος! Ένα νέο πλευρικό μενού πλοήγησης και λιγότερες καρτέλες στο κάτω μέρος της εφαρμογής για ευκολότερη περιήγηση. Μετά την αλλαγή στο Android πέρυσι θα έρθουν αλλαγές και στο iOS.

Links με άρθρα και ιστότοπους ανοίγουν τώρα στον Safari’s viewer στοTwitter app, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογαριασμούς σε ιστότοπους στους οποίους έχετε ήδη συνδεθεί. Επίσης υπάρχουν στρογγυλεμένες φωτογραφίες στο προφίλ, πιο διαισθητικά εικονίδια και άλλα πολλά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές που έρχονται στο Twitter στο επίσημο blog του Τwitter στον παρακάτω σύνδεσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.