Μετέδιδε ζωντανά στο facebook την ώρα της πτώσης του ελικοπτέρου στο Σχοινιά!

Η τραγωδία για την οποία μιλάει όλη η Ελλάδα και διαδραματίσθηκε σήμερα στον Σχοινιά με δυο ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους και ένας να τραυματίζεται σοβαρά όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ και συνετρίβη σε βάλτο, μεταδιδόταν ζωντανά! 


Ενας από τους επιβαίνοντες ο οποίος δυστυχώς είναι νεκρός, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook την μοναδική γι' αυτόν εμπειρία και δυστυχώς την τελευταία της ζωής του. Το βίντεο δείχνει την πτήση πάνω από τον υδροβιότοπο του Σχοινιά. Το ελικόπτερο αρχικά πετάει σε ύψος αρκετώμ εκατοντάδων μέτρων και μετά από λίγα λεπτά χαμηλώνει αρκετά και για πε΄ριπου 20 δευτερόλεπτα αρχίζει να κινείται παράλληλα με το έδαφος στην περιοχή που είναι ο βάλτος του Σχοινιά. Στο τέλος, το βίντεο διακόπτεται βίαια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική. Έσπευσαν αμέσως 27 άνδρες με 9 οχήματα. Κατάφεραν να προσεγγίσουν το κουφάρι του ελικοπτέρου και να φτάσουν ως τον πιλότο και τον φύλακα που παρέμεναν μέσα. Δυστυχώς οι δύο άνδρες δεν έδιναν σημεία ζωής. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά, είχαν χάσει τη ζωή τους.


πηγή: newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.