Σταματάει η παραγωγή του PlayStation 3 μετά από 11 χρόνια


Παρόλο που η κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 4 της Sony έχει μεγάλη επιτυχία από την κυκλοφορία της, η Sony εξακολουθεί να κατασκευάζει κονσόλες PlayStation 3. Όμως από σήμερα η παραγωγή του PlayStation 3 θα σταματήσει.

Η έκδοση του PlayStation 3 (500GB) έχει καταφέρει να παραμείνει στην παραγωγή για περισσότερα από τρία χρόνια από την κυκλοφορία του PlayStation 4, αλλά σήμερα ο ιστοχώρος Genatsu αποκάλυψε ότι η Sony θα σταματήσει την παραγωγή του PlayStation 3 μετά από 11 χρόνια.

Η Sony κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το PlayStation 3 το Νοέμβριο του 2006 στην Ιαπωνία και στις ΗΠΑ και λίγο αργότερα τον Μάρτιο του 2007 στην Ευρώπη. Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια παραγωγής, η Sony έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια κονσόλες PS3 περίπου όσο και οι κονσόλες Xbox 360 της Microsoft.

H Sony εξακολουθεί να θέλει να ξεπεράσει το στόχο της που έχει τεθεί από το PlayStation 3, με το PlayStation 4, αν παραμείνει πολλά χρόνια στην παραγωγή. Την τρέχουσα στιγμή και ήδη σε πωλήσεις 50 εκατομμυρίων μονάδων παγκοσμίως, φαίνεται ότι το PS4 θα ξεπεράσει τις πωλήσεις του PS3.Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.