Ξύπνησε με Hangover και Βρήκε στο Κινητό του Selfie με τους Αστυνομικούς που τον Έβαλαν για Ύπνο


Σε όλο τον κόσμο, οι καταγγελίες για άσκηση αστυνομικής βίας είναι πάντα στην επικαιρότητα. Η συζήτηση για την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στις στολές των αστυνομικών, για να μπει τέλος στην κατάχρηση εξουσίας, είναι έντονη.

Στην Τασμανία, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί, δύο αστυνομικοί έκαναν κάτι που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε ως μέτρο αυτοεπιτήρησης με μία πινελιά τρέλας. Οι δύο αστυνόμοι τράβηξαν μία selfie αφού μετέφεραν με ασφάλεια έναν μεθυσμένο άνδρα στο κρεβάτι του. Μάλιστα, χρησιμοποίησαν το τηλέφωνο του τύπου που ήταν τύφλα στο μεθύσι, ώστε να καταλάβει τι είχε συμβεί όταν συνερχόταν από κάτι που πρέπει να ήταν «η μητέρα των hangover».


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Reece Park βγήκε για να τα πιει στο Launceston της Τασμανίας και η κατάσταση άρχισε σύντομα να βγαίνει εκτός ελέγχου. Ο Park κατάφερε να μπει σε ένα ταξί, όμως ο οδηγός θεώρησε απαραίτητο να καλέσει την αστυνομία. Έτσι εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί Natalie Siggins και Jeremy Blyth.


Όπως εξήγησε σε ανάρτηση στο Facebook ο αστυνομικός Craig Fox, η αστυνομία δεν συνηθίζει να συνοδεύει μεθυσμένους και να τους βάζει σώους και αβλαβής στα κρεβάτια τους, όμως στην περίπτωση του Park συνέβη ακριβώς αυτό. «Σε αυτό το περιστατικό, μία εταιρεία ταξί κάλεσε την αστυνομία για βοήθεια, ώστε ο άνδρας να μεταφερθεί στο σπίτι του. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν την διεύθυνσή του, τον μετέφεραν σπίτι του και περίμεναν μέχρι να φτάσει ένας φίλος του για να τον φροντίσει», είπε ο Fox.

Αφού οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο κρεβάτι και τον σκέπασαν, γιατί να μην απαθανατίσουν την καλή τους πράξη με μία selfie;

Όταν ξύπνησε, ο Park ανακάλυψε τη φωτογραφία στο κινητό του. Αμέσως την πόσταρε στο Facebook με ένα σχόλιο αποθέωσης για τους αστυνομικούς.

«Εκεί που κοίταζα το κινητό μου βρήκα αυτoύς τους καλούς ****** να έχουν τραβήξει μερικές κουλές selfie αφού με γύρισαν λιώμα στο σπίτι. Απλώς, θεοί».


Πηγή: vice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.