Μαμπουλού - Θέλει να φύγει από τον ΠΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα

Στις αρχές Μαρτίου ο Κρίστοφερ Μαμπουλού, επικαλούμενος ένα πρόβλημα που έθετε σε κίνδυνο την υγεία του, ταξίδεψε με άδεια από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Γαλλία προκειμένου να ξεκουραστεί και να κάνει εξετάσεις. Τώρα ο Γάλλος στράικερ εμφανίζεται στα Γιάννενα να έχει ζητήσει από τη διοίκηση να λύσουν το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι.

Οι Γιαννιώτες δεν του είπαν αμέσως 'όχι', αλλά δεν του είπαν και αμέσως 'ναι'. Εξετάζουν με μεγάλη προσοχή το αίτημά του, αλλά δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο δίχως αντίκρισμα. Οι δυο πλευρές ψάχνουν τρόπο να λύσουν τη συνεργασία τους και αυτό θα είναι εύκολο και πιο ωφέλιμο για τον σύλλογο αν γίνει μέσω της μεταγραφής του σε άλλη ομάδα. Ετσι θα διαψευστούν και οι φήμες που θέλουν τον Μαμπουλού να θέλει να φύγει από τον ΠΑΣ επειδή έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό του.

Οι Γιαννιώτες δεν παίζουν δίχως αντίπαλο ούτε για τον Λίλα, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Κούκεσι που οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Αλβανίας. Μάλιστα, ορισμένα ΜΜΕ της πατρίδας του υποστηρίζουν πως αν τελικά ο σύλλογος κατακτήσει τον τίτλο, θα κάνει την υπέρβαση με την απόκτηση του Λίλα.Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.