Το YouTube δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για τα σχόλια στα βίντεο (video)

Το YouTube εργάζεται για να φέρει νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες της εφαρμογής YouTube για συσκευές Android και μια μελλοντική ενημέρωση που θα μπορούσε να παρέχει pop-up παράθυρα για σχόλια στα βίντεο. Το χαρακτηριστικό είναι προς το παρόν σε πειραματικό στάδιο και είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Το νέο χαρακτηριστικό φαίνεται να έχει περιληφθεί στην τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής YouTube στο Google Play, και φαίνεται να είναι ένα server-side update, δεδομένου ότι μόνο λίγοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση. Παρόλα αυτά, αυτό σημαίνει ότι η Google σκοπεύει να φέρει το χαρακτηριστικό σε όλους τους χρήστες του YouTube στο εγγύς μέλλον.

Η αλλαγή καταργεί τα παλιά σχόλια του YouTube, τα οποία ήταν προσβάσιμα κάτω από τα σχετικά βίντεο και τοποθετηθεί ένα εικονίδιο "tap" στην δεξια πλευρά για την εμφάνιση σχολίων κάτω από κάθε βίντεο. Όταν κάνετε κλικ στο εικονίδιο τα σχόλια εμφανίζονται στο κέντρο της ιστοσελίδας, ενώ ένα άλλο "tap" τα κρύβει εντελώς. Η νέα μέθοδος της ανάγνωσης των σχολίων είναι σίγουρα πιο γρήγορη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.