Τροχαίο Αθηνών - Λαμίας: Σπαραγμός στις κηδείες μάνας και παιδιούΣυγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο "γιατί" από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου.


Η κηδεία πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης. Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μικρού Παύλου, που σώθηκε από θαύμα καθώς είχε βγει από το όχημα δευτερόλεπτα πριν από την τραγωδία. Έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος και -σύμφωνα με οικογενειακούς του φίλους- έχει καταρρεύσει από τη στιγμή που είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα στο ίδιο φέρετρο.


Η νεκρώσιμος ακολουθία των δύο θυμάτων πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα με συγγενείς φίλους, αλλά και άλλους ανθρώπους που δεν γνώριζαν την οικογένεια να βρίσκονται εκεί για να πουν το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη μητέρα και το μωρό της, καθώς και να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα!

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που είδε την σύζυγο και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του, στέκεται όρθιος με τη βοήθεια του αδελφού του και συγγενών, ενώ τα δάκρυα τρέχουν "ποτάμια" και από τις αδελφές και τους γονείς της άτυχης Αποστολίας. Από χθες κοντά στην οικογένεια βρίσκεται ο πνευματικός πατέρας του Υπάτιου. Ο ιερέας που μίλησε με τον τραγικό πατέρα, λίγο μετά την τραγωδία...
πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.