Ρόδος: Δικαστήριο διέγραψε χρέη 92.000 ευρώ ενός 54χρονουΔιαγράφονται με απόφαση του του Ειρηνοδικείου Ρόδου, τα χρέη που είχε 54χρονος Ροδίτης από δάνεια σε πέντε τράπεζες.

Όπως αναφέρει η Rodiaki, το δικαστήριο αποφάσισε ο 54χρονος να καταβάλλει μηδενικές καταβολές για τρία χρόνια, ενώ δεν ορίζει νέα δικάσιμο για επανεξέταση, δηλαδή αποφαίνεται οριστικά και διαγράφει όλα τα χρέη του συμπολίτη μας!

Ο 54χρονος προσέφυγε στη δικαιοσύνη, καθώς τα τελευταία 20 χρόνια πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία τον έχει καταστήσει ανάπηρο σε ποσοστό άνω του 67%.

Αυτός ήταν και ο λόγος αδυνατούσε να εργαστεί για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.


Για τις οφειλές των 92.000 ευρώ είχε ορίσει αρχικά να καταβάλλει ποσό δόσης 200 ευρώ (συνολικά για όλα), ωστόσο στη συνέχεια αδυνατούσε να πληρώσει και αυτό το ποσό.

O 54χρονος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του και μάλιστα έκρινε στο σκεπτικό του ότι «πρέπει να εκκαθαρίσει «οριστικά» το θέμα της απαλλαγής του συμπολίτη μας από τα χρέη του, καθώς κρίνει ότι η παρούσα οικονομική του κατάσταση σε συνδυασμό με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι μη αναστρέψιμη και αποκλείεται η εντός τριετίας αισθητή βελτίωσή της».


Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.