Τι είπε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων στον Λίλα


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του Άντι Λίλα και του Μητροπολίτη Ιωαννίων, Μάξιμου, με τον Αλβανό άσο να εκφράζει την μετάνοιά του για τα όσα είπε ενώ βρισκόταν με την εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Ο Λίλα ο οποίος συνοδευόταν από τον δικηγόρο του Γιώργο Βήτα, πρόσφερε ως δώρο στον Μητροπολίτη ένα σπάνιο κρασί, με τον Μητροπολίτη να κάνει δώρο στον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα δύο βιβλία.

«Μπράβο που είχες το κουράγιο και τη δύναμη να έρθεις εδώ για να εκφράσεις τη μετάνοιά σου. Είναι καλό να εκφράζουμε τη μετάνοιά μας και τη συγνώμη μας, με χαροποίησε που ομολόγησε το λάθος του. Είμαστε γείτονες με τους Αλβανούς, έχουμε μακραίωνη κοινή πορεία και ελπίζουμε να έχουμε και στο μέλλον χωρίς να πληγώνουμε ο ένας τον άλλον για θέματα πίστης και όχι μόνο. Πρέπει να παραδειγματιστούμε σήμερα από τον ποδοσφαιριστή Λίλα, γιατί υπάρχουν και πολλοί ορθόδοξοι που προσβάλλουν θέματα πίστης», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος Ιγνάτιος.

Ο Λίλα από την πλευρά του τόνισε: «Ζήτησα να συναντηθώ με μια μεγάλη προσωπικότητα για να εκφράσω τη συγγνώμη μου για όσους πλήγωσα. Ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα της ζωής μου, αλλά μετά από αυτή τη συνάντηση αισθάνομαι πολύ καλύτερα».


Ο Άντι Λίλα συνοδευόταν από τον δικηγόρο του κ. Βήττα ο οποίος και πόσταρε τις φωτό στο δικό του facebook λέγοντας


“Θελει δύναμη να ζητας συγνώμη..ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συγχωρείς…Μεγαλείο του Αγίου Ιωαννίνων…τον ευχαριστούμε…απλά υπέροχος…”

Ο κ. Βήτας δήλωσε: «Ο Λίλα έκανε ένα λάθος που πήρε μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι έπρεπε. Είχε την εντιμότητα να ζητήσει συγνώμη, η εκκλησία διδάσκει αγάπη».


πηγή: joinsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.