ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-1Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στα Γιάννινα, ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό με την διαιτησία του Τζήλου και τις αποφάσεις του πρώτου βοηθού, Ι. Δημητριάδη, να παίζουν καθοριστικό ρόλο εις βάρος των πράσινων.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε με καθαρό γκολ οφσάιντ το οποίο δεν είδε ο πρώτος βοηθός ενώ ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν καταλόγισε ένα πέναλτι για την κάθε ομάδα. Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος ιδίως στο δεύτερο μέρος όπου "πάτησε" τον ΠΑΣ στο "χωράφι" των "Ζωσιμάδων" και το τελικό 1-1 τον αδικεί.


Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Ιωαννίνων οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, άλλωστε είναι και οι δυο ποιοτικές, και με την μπάλα κάτω προσπάθησαν να δημιουργήσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν ιδίως στο πρώτο μέρος.

Εκεί όπου ο ΠΑΣ γνωρίζοντας φυσικά καλύτερα τα τερτίπια του αγωνιστικού χώρου μπόρεσε να είναι ποιο ουσιαστικός και κατάφερε να κάνει 5 τελικές προσπάθειες, η μία στην εστία, έναντι δυο του Παναθηναϊκού χωρίς καμία όμως στην εστία. Μάλιστα οι γηπεδούχοι με γκολ οφσάιντ από τον Κόντε που δεν υπέδειξε ο πρώτος βοηθός, πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση.πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.