Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον γιο της επειδή ήταν ομοφυλόφιλος!Η 32χρονη Tataiana Lozano Pereira, δεν μπορούσε με τίποτα να «χωνέψει» πως ο έφηβος γιος της ήταν ομοφυλόφιλος.

Ο Itaberli Lozano, ανίδεος για το τραγικό τέλος που του επεφύλασσε η μοίρα, πήγε να δει την μητέρα του, αλλά αντί για εκείνη του την είχαν στημένη δυο κακοποιοί που η 32χρονη είχε προσλάβει προκειμένου να τον χτυπήσουν για τιμωρία.

Στην πορεία, και ενώ ο 17χρονος γιος ήταν χτυπημένος στο πάτωμα, η 32χρονη άλλαξε γνώμη και τους διέταξε να τον σκοτώσουν.

Όταν εκείνοι αρνήθηκαν και έφυγαν, πήρε ένα μαχαίρι κουζίνας και τον μαχαίρωσε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η 32χρονη που ομολόγησε στην αστυνομία το στυγερό έγκλημα κατά τη διάρκεια της πρώτης ανάκρισης, είπε πως απομάκρυνε το πτώμα του παιδιού της με την βοήθεια του συζύγου της, που ήταν πατριός του παιδιού και πως τελικά έκαψαν το πτώμα σε μια φυτεία ζαχαροκάλαμου προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της δολοφονίας. Δύο μέρες αργότερα δήλωσε την εξαφάνισή του.

Το απανθρακωμένο σώμα του Lozano βρέθηκε στις 7 Ιανουαρίου, ενώ σύμφωνα με τον θείο του 17χρονου Dario Rosa, αλλά και άλλους συγγενείς, η μητέρα του τον είχε απορρίψει από καιρό και είχε οργιστεί όταν έμαθε για την ομοφυλοφιλία του. Πληροφορίες αναφέρουν πως προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η μητέρα είπε πως ο Itaberli έκανε χρήση ναρκωτικών, ήταν επιθετικός και έφερνε άντρες στο σπίτι. Ωστόσο ο θείος του παιδιού είπε πως οι ισχυρισμοί αυτοί είναι ψέματα και πως αιτία για το έγκλημα ήταν η ομοφυλοφιλία του 17χρονου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.