Ερωτικές Προβλέψεις για τα Ζώδια - 25/1ΚΡΙΟΣ

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για παρορμητικές κινήσεις και ενθουσιώδεις ενέργειες αλλά στοχευμένες και συστηματικές, γι’ αυτό καλό θα ήταν, αν έχεις βρει ήδη κάποιον/α που κυνηγάς και θέλεις να κατακτήσεις, να λειτουργήσεις συγκροτημένα και μετρημένα. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει μια έλξη με ένα πρόσωπο ισχυρό, που κατέχει υψηλή θέση ή είναι μεγαλύτερό σου.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Αν είσαι σε σχέση, μια επαγγελματική πρόταση ή σχετικό θέμα θα απασχολήσει εσένα ή το σύντροφό σου και θα αναλώσετε αρκετό από τον χρόνο σας, σε συζητήσεις, αναλύσεις και πλάνα. Ίσως μάλιστα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε κάποια σχέδια που είχατε κάνει ή να τροποποιήσετε την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αντίθεση με χθες, σήμερα θα είναι πιο συγκρατημένος/η και σοβαρός/η και ενδεχομένως πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν θα τα δεις ανούσια και χωρίς νόημα. Ιδιαίτερα στα ερωτικά σου, θα σου βγει ένας συντηρητισμός και ξαφνικά να νιώσεις ότι δε θα βρεις αυτό που ψάχνεις, αφού στην «πιάτσα» δε κυκλοφορεί. Δύσκολο μεν είναι αλλά δεν είναι απίθανο. Μια λύση θα ήταν να αλλάξεις τα στέκια που συχνάζεις, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες.

Αν είσαι σε σχέση, η τακτοποίηση κάποιων εκκρεμοτήτων, σχετικών κυρίως με τα πρακτικά και γραφειοκρατικά θέματα θα γίνει χωρίς προβλήματα, αν τα οργανώσεις σωστά και μάλιστα θα σου μείνει και χρόνος για το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτσι κι αλλιώς είσαι πιο συμμαζεμένος/η και σήμερα θα φανεί ακόμα περισσότερο, καθώς θα σου βγει μια έντονη τάση να τελειώνεις με τα παιχνίδια γιατί έχεις βαρεθεί την άστατη ζωή και πρέπει να κατασταλάξεις σε ένα πρόσωπο που θα ικανοποιεί σημαντικές ανάγκες σου. Βέβαια αυτή θα είναι μια προσωρινή κατάσταση αλλά είναι πιθανό, αν βρίσκεσαι σε δίλημμα και δεν ξέρεις ποιον/α να επιλέξεις, να επηρεάσει την απόφασή σου.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια τσιγκουνιά γιατί ο μήνας κοντεύει να τελειώσει και νιώθεις ανασφάλεια, ενδεχομένως γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να μη σου φτάσουν τα χρήματα γι’ αυτό και θα αρνηθείς μια έξοδο ή μια αγορά που θέλει το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, τον Αιγόκερω και καλείσαι να σκεφτείς τον εαυτό σου και τι θέλεις πραγματικά από την ερωτική σου ζωή. Είναι γεγονός ότι προσπαθείς να εξασφαλίσεις τις ανάγκες σου αλλά καμιά φορά στην προσπάθειά σου κι εξ αιτίας του ότι παρασύρεσαι συναισθηματικά, χάνεις το δρόμο. Αυτή την περίοδο έχεις εύνοια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου και να κρίνεις με βάση και άλλους παράγοντες κι όχι μόνο το τι νιώθεις για κάποιον/α.

Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι αν δεν «κυνηγήσεις» λίγο το σύντροφό σου και δεν έχεις πιο σταθερή, έως και αυταρχική, στάση απέναντί του, θα βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και δε θα κάνει αυτά που σου έχει υποσχεθεί.

ΛΕΩΝ

Κάτι παίζεται με ένα άτομο που όπως φαίνεται είναι και αμοιβαίο και μάλιστα δείχνει να έχει θετικές προοπτικές εξέλιξης, ωστόσο, στην παρούσα φάση θα προτιμήσεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μη μιλήσεις ούτε στα πιο δικά σου άτομα γι’ αυτό. Δεν είναι ότι φοβάσαι μήπως δεν επικροτήσουν την επιλογή σου ή σε κριτικάρουν, αλλά θέλεις να το σιγουρέψεις πρώτα, πριν το ανακοινώσεις.

Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία ή κούραση είναι πιθανό να σε βάλει σε σκέψεις και μετά από συζήτηση με το ταίρι σου να καταλήξεις ότι σου χρειάζεται επειγόντως ένα διάλειμμα, γιατί με τους εντατικούς ρυθμούς που έχεις η κατάσταση θα γίνει χειρότερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γνωριμία σου με ένα άτομο που κινείται στον κοινωνικό σου κύκλο θα σου αναπτερώσει το ηθικό, αφού επάνω του θα βρεις στοιχεία που αναζητούσες καιρό, όπως σοβαρότητα, υπευθυνότητα ή ωριμότητα και απαραίτητα, ώστε να προχωρήσεις περισσότερο μαζί του. Όμως, μην περιμένεις μόνο από αυτό. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου να μη σου ξεφύγει η ευκαιρία.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, πρώτα αναλαμβάνεις όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της σχέσης, από το που θα πάτε και τι θα κάνετε, μέχρι πιο σοβαρές αποφάσεις και μετά γκρινιάζεις γιατί το ταίρι σου δεν μετέχει. Αν έκανες λίγο πίσω ίσως ήταν πιο ενεργό.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις την αίσθηση ότι ο χρόνος κυλά γρήγορα και σήμερα ενδεχομένως να σε καταλάβει ένα άγχος γιατί, εκτός από κάποια περιστασιακά φλερτ, ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου ή περιστασιακές σχέσεις δεν έχει συμβεί κάτι πιο ουσιαστικό στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο, κάνε εσύ αυτά που πρέπει για τον εαυτό σου κι έχουν αξία, χωρίς να πιέζεσαι από το τι θα γίνει και θα δεις ότι σιγά-σιγά όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Άλλωστε ακόμα έχεις μισό... χρόνο εύνοιας να διανύσεις.

Αν είσαι σε σχέση, είναι απαραίτητη η ψυχραιμία και η κοινή συνεννόηση με το σύντροφό σου, ώστε να κάτσετε να βρείτε μια λύση σε ένα οικογενειακό ή θέμα σχετικό σπίτι που αντιμετωπίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκτιμάς την ειλικρίνεια και την ευθύτητα ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεσαι, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να σε στενοχωρήσει ή να σε ενοχλήσει το σχόλιο ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει που θα σου κάνει σήμερα. Εν τούτοις, αν το ξανασκεφτείς θα διαπιστώσεις ότι είναι προτιμότερο να ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις από την αρχή, παρά να σου χαϊδεύουν τα αφτιά και να σε γεμίζουν κολακείες για να κερδίσουν τη συμπάθειά σου γι’ αυτό τελικά θα το εκτιμήσεις περισσότερο.

Αν είσαι σε σχέση, όποτε πιστεύεις ότι έχεις δίκιο επιμένεις και παθιάζεσαι τόσο, που κινδυνεύεις να χάσεις το μέτρο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να υπερασπίσεις σωστά τη θέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα γιατί αρκετές φορές στο παρελθόν βιάστηκες να δοθείς συναισθηματικά και τελικά διαψεύστηκες. Όμως η χημεία ανάμεσά σας είναι έκδηλη, γι’ αυτό θα σου είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις σε απόσταση και να μην ενδώσεις. Φρόντισε τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς, χωρίς τύψεις κι ενοχές κι όπου πάει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, συζήτησε με το σύντροφό σου για μια οικονομική κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις και μην πάρεις μόνος/η σου οποιαδήποτε απόφαση που μπορεί να επηρεάσει τόσο αυτόν όσο και τη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να διαφωνεί ή να σου παρουσιάσει μια άλλη διάσταση που δε σου είχε πάει το μυαλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου, ταυτόχρονα όμως μεγαλώνει και η αυστηρότητά σου όσον αφορά στα κριτήρια που βάζεις, προκειμένου να κάνεις τις επιλογές σου. Αποτέλεσμα είναι να δυσκολέψεις ακόμα περισσότερο τα πράγματα στα ερωτικά σου και μάλιστα σε μια φάση που θα έπρεπε να χαλαρώσεις κάπως τα λουριά και να κινηθείς πιο απελευθερωμένα. Πρόσεξε λοιπόν να μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν εξ αιτίας των κολλημάτων σου.

Αν είσαι σε σχέση, η ανάγκη σου για αυτάρκεια και να τα κάνει όλα μόνος/η σου, χωρίς τη βοήθεια του συντρόφου σου, εκτός του ότι σε φορτώνει με όλες τις ευθύνες, τον φέρνει και σε δύσκολη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και δράση, είναι δύσκολο να φιλτράρεις όλα όσα γίνονται στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να μείνεις λίγο μόνος/η. Μακριά από τα φώτα, τον κόσμο και τη βαβούρα μπορεί να βάλεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε μια τάξη και να χαράξεις ένα συγκεκριμένο, ξεχωριστό δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις, διαφορετικά θα άγεσαι και θα φέρεσαι χωρίς ουσία.

Αν είσαι σε σχέση, θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό θέμα ή μια παρατήρηση που θα σου γίνει από έναν ανώτερό σου, γι’ αυτό θα έχεις μούτρα ή θα είσαι αφηρημένος/η, χωρίς όρεξη, ακόμα κι όταν βρεθείς με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να ανοίξεις την καρδιά σου σε ένα φίλο που εμπιστεύεσαι και να του εξομολογηθείς το ερωτικό πρόβλημα που σε βασανίζει. Ενδεχομένως το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά να μην ενδιαφέρεται ή να είναι δεσμευμένο ήδη, κάτι που δεοντολογικά σε ενοχλεί, όμως η έλξη ανάμεσά σας είναι μεγάλη και εκεί είναι που μπερδεύεσαι κι έχεις τους ενδοιασμούς σου γι’ αυτό η συμβουλή του σου είναι πολύ χρήσιμη.

Αν είσαι σε σχέση, θα αντιληφθείς ότι κάτι απασχολεί το ταίρι σου γι’ αυτό είναι κάπως απόμακρο και λιγομίλητο μαζί σου. Μην το πιέζεις, απλά προσπάθησε να το κάνεις να χαλαρώσει και μόλις νιώσει άνετα, θα σου ανοιχτεί και θα σου πει τι του συμβαίνει.Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.