Η Sony εργάζεται σε φακούς επαφής με δυνατότητα να καταγράφουν βίντεο


Η Google και η Samsung εργάζονται πάνω σε έξυπνους φακούς επαφής με λειτουργίες όπως η βελτίωση της όρασης, η παρακολούθηση της γλυκόζης και άλλα. Τώρα η Sony επίσης εργάζεται σε φακούς επαφής με camera.


H Sony κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για νέους έξυπνους φακούς επαφής που έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν βίντεο σε αυτό που βλέπετε.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει ένα μέρος του hardware που είναι ενσωματωμένο στο νέο φακό επαφής της Sony, αυτό περιλαμβάνει hardware για εγγραφή βίντεο, συνδεσιμότητα WiFi, αποθηκευτικό χώρο και πολλά άλλα.

Οι φακοί επαφής διαθέτουν μια ενσωματωμένη κάμερα που έχει τη δυνατότητα για εγγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών μόνο με ένα ανοιγοκλείσιμο του ματιού, η συσκευή έχει σχεδιαστεί επίσης για την αποθήκευση των εικόνων και βίντεο στο φακό επαφής.

Επίσης, έρχεται με ενσωματωμένο WiFi, οπότε υποθέτουμε ότι θα είναι σε θέση να μεταφέρετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες στο smartphone ή το tablet σας ή άλλη συσκευή.

Σίγουρα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν γνωρίζουμε αν δούμε κάτι τέτοιο ποτέ. Αν διαβάσουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον, θα σας ενημερώσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.