Μοσχαρίσια μπριζόλα με ψητά λαχανικά


Τα ψητά λαχανικά αποτελούν μια εξαιρετικά υγιεινή επιλογή. Τα μανιτάρια αποτελούν από τις πιο διαιτητικές τροφές στη φύση.
Η σάλτσα λόγω του ότι φτιάχνεται με μαργαρίνη και όχι βούτυρο δεν έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά.

Υλικά

2 κόντρα μπριζόλες χωρίς κόκαλο
1 κολοκύθι κομμένο σε λεπτές φέτες
250γρ. μανιτάρια πλευρώτους
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες στη μέση
1 κ.σ. ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, τις λαδώνουμε ελαφρώς, ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο και τις ψήνουμε από 5-18 λεπτά (ανάλογα το πώς τις προτιμάμε). Μόλις ψηθούν τις αφαιρούμε, καθαρίζουμε το τηγάνι και ψήνουμε τα λαδωμένα λαχανικά. Σερβίρουμε και ψιλοκόβουμε τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ψιλοκομμένη ρίγανη.



Πηγή : neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατα άρθρα

Recent Posts Widget