Έρχεται το απόλυτο συλλεκτικό box set LOTR και HobbitΠέρασαν 15 χρόνια από τότε που είδαμε το πρώτο Lord of the Rings στους κινηματογράφους και επιτέλους, έρχεται ένα box-set που συγκεντρώνει τα πάντα γύρω από τις 2 βασισμένες στο επικό έργο του J. R. R. Tolkien τριλογίες του Peter Jackson, σε μια υπέροχη συλλεκτική συσκευασία. Αλλά πριν χαρείτε, διαβάστε παρακάτω.


Από τότε που έκανε πρεμιέρα η πρώτη ταινία Lord of the Rings, πολλοί συλλέκτες περιμένουν την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου box set που θα περιλαμβάνει ολόκληρο τον κόσμο του Tolkien, όπως τον ερμήνευσε ο Peter Jackson, στις δύο κινηματογραφικές τριλογίες Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και Χόμπιτ.


Η προσμονή τελειώνει αυτόν τον Νοέμβριο, όταν και κυκλοφορεί το "Middle Earth Limited Collector's Edition Box Set". Τουλάχιστον, για όσους το σηκώνει η τσέπη τους... Πριν μπούμε, όμως, σε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή, ας δούμε τι ακριβώς αγοράζει κανείς με τη συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση.


Η συλλογή περιλαμβάνει 30 Blu-Ray DVDs, τα οποία περιέχουν και τις 6 ταινίες των δύο τριλογιών και μάλιστα, όχι μόνο τις εκδοχές τους που έπαιξαν στα cinema, αλλά και τις extended editions, οι οποίες προσθέτουν, πρακτικά, σχεδόν 1 επιπλέον ώρα στη διάρκεια της τριλογίας Χόμπιτ και πάνω από 2 επιπλέον ώρες στη διάρκεια της τριλογίας Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιπλέον περιεχόμενο καθιστά την τρίτη και τελευταία ταινία της τριλογίας Χόμπιτ, Η Μάχη των 5 Στρατών, R-rated, δηλαδή ακατάλληλη για ανηλίκους.
Δείτε τον Dominic Monaghan aka Merry να ανοίγει το box set:


Στα DVDs συμπεριλαμβάνονται, επίσης, όλες οι bonus σκηνές και όλο το έξτρα περιεχόμενο -από behind the scenes πλάνα μέχρι τα υπέροχα ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία της κινηματογραφικής Middle Earth- που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, τόσο για τις θεατρικές όσο και για τις επεκταμένες εκδοχές των 6 ταινιών. Μιλάμε για υλικό συνολικά 67 ωρών.
Όλα τα DVDs έρχονται σε 6 συλλεκτικές θήκες δερματίνης που μοιάζουν με βιβλία, τοποθετημένα σε ένα ξύλινο ράφι, το οποίο παραπέμπει στην αισθητική των σπιτιών των Χόμπιτ και το σχέδιο του οποίου έχει επιλέξει ο ίδιος ο Peter Jackson. Τα "βιβλία-θήκες" είναι εικονογραφημένα με τις καλύτερες σκηνές κάθε ταινίας, όπως τις ψήφισαν οι φαν.

Το box set περιέχει ακόμη χάρτες, πορτραίτα και ένα βιβλίο 100 σελίδων, ρέπλικα του The Red Book of Westmarch το οποίο έγραφε ο Bilbo Bagins στις ταινίες, εικονογραφημένο με αυθεντικές υδατογραφίες, σκίτσα και αναπαραγωγές άλλων έργων των καλλιτεχνών Alan Lee και John Howe, οι οποίοι μελετούν και ασχολούνται με το έργο του Tolkien χρόνια και συμμετείχαν στην παραγωγή των δύο τριλογιών.

Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα...

Και αφού περιηγηθήκαμε στα περιεχόμενα του "Middle Earth Limited Collector's Edition Box Set", πρέπει να αναφερθούμε και στο πρόβλημα αυτής της σίγουρα μοναδικής συλλεκτικής έκδοσης, το οποίο δεν είναι άλλο από την τιμή της.

Από ό,τι φαίνεται, το συγκεκριμένο box set, όπως συμβαίνει με αρκετές άλλες συλλεκτικές εκδόσεις, δυστυχώς, απευθύνεται σε ανθρώπους με γερές τσέπες, καθώς αυτήν τη στιγμή, με προ-παραγγελία μέσω Amazon, όποιος επιθυμεί να το αποκτήσει πρέπει να δώσει 600 δολάρια, ενώ φημολογείται ότι από τον Νοέμβριο, όταν θα κυκλοφορήσει, θα πωλείται στα 800 δολάρια.

Φαντάσου το box set να είχε μέσα κι αυτό εδώ το precious:

Για εμάς τους απλούς θνητούς, ίσως θα ήταν καλύτερα να επενδύσουμε 125 δολάρια στην κοινή έκδοση με τις 6 ταινίες και με τα υπόλοιπα χρήματα να κλείσουμε ένα αεροπορικό εισιτήριο για Νέα Ζηλανδία, να δούμε και από κοντά το μέρος που γυρίστηκαν οι ταινίες...


Πηγή: pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.