Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά την κατάθεση των γονιών του


Περισσότερες από πέντε ώρες κράτησε χθες η κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στην αρμόδια ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση.

Οι γονείς του 20χρονου Βαγγέλη πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων γύρω στις 10.00 και βγήκαν μετά τις 15.00 το μεσημέρι.

Με την κατάθεση τους ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων και αναμένεται στη συνέχεια να απολογηθούν τα οχτώ μέλη της παρέας των Κρητικών που βαρύνονται με τις κατηγορίες των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας κα’ εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικης Σχολής στα Ιωάννινα.
Ο ποινικολόγος των Ιωαννίνων και δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη Δ. Μπούκας, ανάφερε βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο:

"Οι γονείς κατέθεσαν σήμερα εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά. Είναι θετικό το ότι προχωρά η υπόθεση με ικανοποιητικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς τους ρυθμούς που κινείται η δικαιοσύνη" και τόνισε ότι σύντομα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.