Τον Ιούνιο το νέο Apple WatchΤον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να ανακοινωθεί η δεύτερη γενιά του Apple Watch, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες.

Σύμφωνα με τις εικασίες, η εξελιγμένη εκδοχή του Apple Watch εκτιμάται ότι θα είναι λεπτότερη από τον προκάτοχό του, κατά τουλάχιστον 40%, στοιχείο που αναμένεται να συντελέσει στην προσπάθεια της Apple να κάνει το smartwatch της ακόμα πιο ελκυστικό στο ευρύ κοινό.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που διεξήχθη στις ΗΠΑ, από την εταιρεία Fluent, ανάμεσα σε παρόντες κατόχους Apple Watch, έδειξε ότι το 62% αυτών είναι διατεθειμένοι να προβούν στην αγορά του Apple Watch 2, μόλις αυτό γίνει διαθέσιμο.

Το Apple WWDC φέτος είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα από τις 13 έως και τις 17 Ιουνίου και αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το επόμενο Apple Watch. Άλλες πληροφορίες για την επόμενη γενιά του smartwatch της Apple μιλούν για καλύτερη μπαταρία, ενσωμάτωση πομποδέκτη GPS και FaceTime Camera.

Το πιο σίγουρο από όλα όσα κυκλοφορούν είναι το ενδεχόμενο να είναι σημαντικά λεπτότερη η κάσα του επερχόμενου Apple Watch. Η Apple επενδύει στο smartwatch της, καθώς ήδη στις ΗΠΑ τα μισά περίπου από τα smartwatches που έχουν πωληθεί είναι Apple Watch.Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.