Η έκθεση της Τροχαίας για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

 
Οι μεταλλικές λαμαρίνες στις οποίες προσέκρουσε το τζιπ του Παντελή Παντελίδη φαίνεται να προκάλεσαν τα θανάσιμα τραύματα στον γνωστό τραγουδιστή. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Και οι δύο, ηλικίας 21 και 30 ετών, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Η 30χρονη φέρει σοβαρά κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Πιο ελαφρά τραυματίστηκε η 21χρονη.

Η έκθεση της Τροχαίας αναφέρει για το δυστύχημα: «Στις 8.10 στη γέφυρα εξόδου από το πρώην ανατολικό αερολιμένα κινούνταν όχημα μάρκας Mercedes με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο 33χρονος οδηγός Παντελής Παντελίδης κινούνταν στο ρεύμα προς την έξοδο για Αθήνα όταν το όχημα εξετράπη δεξιάς της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο (ύψους περίπου 40 εκατοστών) και στη συνέχεια σε μεταλλικά κάγκελα με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα».
Ο Παντελής Παντελίδης απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής μία ώρα μετά το δυστύχημα και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί πρώτος τον αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου στο οποίο θα έκανε πρεμιέρα και στη συνέχεια τα συγγενικά του πρόσωπα.
 
 
 
Πηγή: thebest.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.