Σοκ: Kαι απόπειρα αυτοκτονίας από δύο μετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας

Δύο από τους μετανάστες που βρίσκονται στην πλατεία Βικτωρίας αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο - Τελευταία στιγμή τους απέτρεψαν οι ομοεθνείς τους - Η ιστορία πίσω από την απόπειρα του ενός εκ των δύο μεταναστών

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας πριν από λίγη ώρα, όταν δυο μετανάστες, προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν.

Οι δυο μετανάστες χρησιμοποιώντας μπλουζάκια και κασκόλ έφτιαξαν αυτοσχέδιες θηλιές και αποπειράθηκαν να κρεμαστούν από ένα δέντρο στην πλατεία

Οι συμπατριώτες τους, που βρίσκονται στο σημείο απέτρεψαν τους δύο άνδρες από την αυτοκτονία και στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο λόγος για τον οποίο οι μετανάστες προέβησαν σε μια τέτοια ενέργεια, είναι η απελπισία τους για το γεγονός πως έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, μετά και από το κλείσιμο των συνόρων με την πΓΔΜ.

Οι δυο μετανάστες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και στο Ιπποκράτειο αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν κάποιο σοβαρό τραυματισμό και αναμένεται σύντομα να πάρουν εξιτήριο.


Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.