Η γυναίκα με τη γλώσσα των 10,5 εκατοστών


Κοίτα να δεις κάτι απορίες που γεννιούνται στον κόσμο. Και όμως, αν πιστεύεις πως έχεις μεγάλη γλώσσα και μιλάμε κυριολεκτικά, μάλλον πρέπει να τη συγκρίνεις με τη γλώσσα της 18χρονης Andrianne Lewis, η οποία μέχρι στιγμής φέρεται να είναι ο άνθρωπος με την πιο μεγάλη γλώσσα.

Η γλώσσα της μικρής Adrianne είναι 4 ίντσες, δηλαδή φθάνει περίπου τα 10,16 εκατοστά σε μήκος! H Adrianne δηλώνει πως η γλώσσα της φθάνει μέχρι τα μάτια της, ενώ όπως αναφέρεται στη Mirror, λέει: “Η μητέρα μου, η γιαγιά μου και ο προπάππους μου, όλοι έχουν πολύ μακριές γλώσσες”.

Πώς έγινε γνωστή;

Και μάλλον το μήλο κάτω από τη μηλιά έπεσε και η Adrianne κληρονόμησε τη μεγάλη γλώσσα των 10 εκατοστών.

Η Adrianne γνώριζε από μικρή πως έχει μεγάλη γλώσσα, έτσι στην ηλικία των 13 χρονών πήρε την απόφαση να αναδείξει το ταλέντο της μέσω του Ripley Believe It Or Not.

“Δεν νόμιζα ότι θα συνέβαινε κάτι, καθώς από το Γκίνες είχα απορριφθεί τρεις φορές. Λίγες μέρες αργότερα, πήρα ένα email που έλεγε πως “η γλώσσα σας είναι πραγματικά μεγάλη, θα θέλαμε να δούμε και άλλα”.

Η Adrianne δημιούργησε δικό της κανάλι στο Youtube πριν από δύο χρόνια επιδεικνύοντας σε όλους τα κόλπα που μπορεί να κάνει με τη γλώσσα της.

“Οι άνθρωποι άρχισαν να με βλέπουν και άρχισα να κάνω περισσότερα βίντεο”, λέει.

Και το αγόρι της, τι λέει;

Η Adrianne λέει πως εκτός των θετικών σχολίων που δέχεται, δέχεται και αρνητικά σχόλια και πειράγματα, ενώ ο κόσμος που την παρακολουθεί είναι από παντού. Όπως σημειώνει, έχει δεχθεί μηνύματα ακόμη και από την Αφρική.

Ο Tim Hegetus, το αγόρι της Adrianne, ενοχλείται από τα περίεργα σχόλια και όπως ο ίδιος λέει:

“Υπάρχουν πολλοί παράξενοι άνθρωποι στο διαδίκτυο και έχω δει κάποια σχόλια τα οποία είναι άβολα. Αν θα μπορούσα θα ήθελα να καταπολεμήσω το διαδίκτυο, αλλά δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να κάνω. Απλώς εκτιμώ το πρόσωπο που είναι συνδεδεμένο με την γλώσσα. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω”.


Πηγή: pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.