Ιταλία: Δεν έπαιρνε μπροστά το αυτοκίνητο και το κατέστρεψε με τσεκούριΤι κάνει ένας οδηγός όταν το αυτοκίνητό του δεν παίρνει μπροστά; Εκνευρίζεται, προβληματίζεται, ανησυχεί ότι θα καθυστερήσει στη δουλειά του και στη συνέχεια καλεί την οδική βοήθεια.

Ένας 34χρονος Ιταλός από την περιοχή Λισόνε, όμως, που όπως αποδεικνύεται δε διακρίνεται για την ψυχραιμία του, αντέδρασε εντελώς διαφορετικά.

Αφού διαπίστωσε πως η μηχανή του λευκού Fiat 500 του δεν έπαιρνε μπροστά, επέστρεψε στο διαμέρισμά του, πήρε ένα τσεκούρι και κατέβηκε εμφανώς εκνευρισμένος για να… τιμωρήσει το αυτοκίνητό του που δεν υπάκουε στις εντολές του.

Τότε άρχισε να «επιτίθεται» στο μικρό αυτοκίνητο με το τσεκούρι καταφέρνοντας πάνω από 100 χτυπήματα. Μάλιστα, βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση σύγχυσης που δεν αντιλήφθηκε ούτε τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο έπειτα από ειδοποίηση των τρομαγμένων περαστικών.

Όταν τελικά ο άνδρας ηρέμησε και αφού είχε καταστρέψει το αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όσο για το… άτυχο Fiat 500, σύμφωνα με το συνεργείο στο οποίο εστάλη η επισκευή του είναι mission impossibile καθώς οι βλάβες που έχουν σημειωθεί είναι εκτεταμένες.


Από! protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

© rss-now 2014-2017. Από το Blogger.